Gézuka túrófánkja (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zsiradékban sült tészták Cimkék: Tészták, Édességek, Desszert, Uzsonna, Buli, Hétvégi ebéd, Farsang, Sült, Olajsütő, Édes, Meleg, Gabonafélék, Tejtermékek, Tojás Hozzávalók 4 személyre:
A hozzávalókat jól összekeverjük, használjunk hozzá dagasztóspirált. Két evőkanállal szaggassuk középforró olajba és 4-5 perc alatt süssük aranybarnára. Csepegtessük le, majd porcukorral megszórva, rummal vagy barackpálinkával hígított baracklekvárral tálaljuk. Gyorsan készülő desszert vagy uzsonna. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||