Fokhagymás csirkecomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Anna A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Karácsony, Farsang, Szilveszter, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A kettévágott csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített baromfizsíron a fokhagymagerezdekkel átsütjük. Ha minden csirkedarab barna, hozzáöntjük a bort. Fedő alatt, takarékon puhára pároljuk. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá. Végül pirosra sütjük. A szaftjával meglocsolva tálaljuk. Burgonyapürét és befőttet kínáljunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||