Jerk fűszerpác (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Pityu
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Fűszerkeverékek, ízesítők 
Cimkék: Pácok, Sütés nélkül, Főzés nélkül

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 csomó újhagyma ? ? ? ? ? ?
5 gerezd fokhagyma 134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
5 db chili paprika 0 ? ? ? ? ?
2 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
1 evőkanál bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál koriander 0 0 0 0 0 0
5 evőkanál gyömbér 61 2.5 0.8 11 0 0
3 evőkanál friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
2 evőkanál konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál szerecsendió 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál fahéj 0 0 0 0 0 0
3 db babérlevél 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az összes hozzávalót botmixerrel péppé zúzzuk és jól a húsdarabokba dörzsöljük. Leginkább szárnyasokhoz illik.