Jerk fűszerpác (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Pityu
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Fűszerkeverékek, ízesítők
Cimkék: Pácok, Sütés nélkül, Főzés nélkül
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csomó
újhagyma |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
5 gerezd
fokhagyma |
134 |
6.8 |
0.1 |
26.3 |
0.8 |
0 |
5 db
chili paprika |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
2 evőkanál
olaj |
899 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
koriander |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 evőkanál
gyömbér |
61 |
2.5 |
0.8 |
11 |
0 |
0 |
3 evőkanál
friss citromlé |
45 |
0.4 |
0.1 |
7.7 |
0 |
0 |
2 evőkanál
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 kávéskanál
szerecsendió |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 kávéskanál
fahéj |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 db
babérlevél |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
Az összes hozzávalót botmixerrel péppé zúzzuk és jól a húsdarabokba dörzsöljük. Leginkább szárnyasokhoz illik.
|