Görögös pulykasteak (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Pityu A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Pulykából Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Rakott, Hirtelen sült, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A pulykamellet vágjuk szeletekre, majd kenjük be a borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal és zúzott fokhagymával elkevert olajjal. Hagyjuk állni egy fél órát. Majd felforrósított serpenyőben mindkét oldalát süssük pirosra. Csepegtessük meg citromlével, szórjuk rá a vékony karikára vágott olajbogyót és terítsük rá a vékony szeletekre vágott feta sajtot. Csak addig tegyük grill alá vagy előmelegített sütőbe, amíg a sajt megolvad. Párolt zöldséggel és tepsis burgonyával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||