Csirkenyárs ördögné módjára (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Panka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Buli, Szabadban, Hirtelen sült, Nyárs , Grillsütő, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A kicsontozott csirkemellet, hosszában, csíkokra vágjuk. Egy órára az olajban elkevert zúzott fokhagymából és erős pistából álló pácba forgatjuk. Lecsöpögtetve, a két oldalára egy-egy baconszeletet téve hullámformában nyársra húzzuk. Faszénparázs felett, forgatva megsütjük. Óvatosan sózzuk, mert a pác és a szalonna is sós. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||