Göngyölt virsli (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Dagi srác
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Húsételek  Hentesárukból 
Cimkék: Húsételek, Reggeli, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Göngyölt, Töltött, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 db bőrös virsli 265 6.8 23.4 4.7 0 0
8 szelet bacon 0 10 45 0 0 105
10 dkg karaván sajt 312 16.5 26.4 1.7 0 96
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A virslit hosszában bevágjuk, majd a csíkokra vágott sajtot belehelyezzük. Betekerjük egy-egy szelet szalonnába. 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Mustárt, ketchupot kínáljunk mellé.