Magyaróvári halfilé (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Karácsony, Csőben sült, Rakott, Meleg, Gombafélék, Tejtermékek, Halak Hozzávalók 4 személyre:
A finomra aprított vöröshagymát 2 evőkanál olajon megpárolom, rádobom a vékony szeletekre vágott gombát és sózva, borsozva zsírjára sütöm. Ha kész belekeverem a csíkokra vágott sonkát és a felmetélt zöldpetrezselymet. Olajjal kikent tepsibe helyezem a sózott, borsozott halszeleteket és a gombát ráhalmozom, majd betakarom a vékonyan felszeletelt sajttal. Előmelegített 180 fokos sütőben, 20 perc alatt, megsütöm. Burgonyapürét vagy párolt rizst adjunk köretnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||