Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Eszköz:

Diszkosz
(30 db)

Mustáros-baconos csirkecomb diszkoszban

A csirkecombokat bevagdossuk. lehet 12 darab felsőcombot is használni. Bedörzsöljük, a finomra vágott hagymából, a zúzott fokhagymából, a mustárból, a sóból, a borsból és a borból kevert masszával. 10 percig állni hagyjuk, majd ... tovább

Pulykamelldiszkosz

A diszkosz kibélelem a szalonnával, beleterítem a felkarikázott burgonyát, sózom, borsozom, Rárakom a sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesített pulykamellszeleteket. Erre halmozom a szeletelt, kicsumázott almát, paprikát, a ... tovább

Rakott savanyúkáposzta diszkoszban

A savanyúkáposztát, ha szükséges átmossuk és kissé rövidebbre vágjuk. Belekeverjük a fűszereket és a finomra vágott hagymát. A vékonyra szelt szalonnával kibéleljük a diszkoszt. Belerakjuk a káposzta felét, rászórjuk a ... tovább

Sertéscomb rakottas

Vágjuk a húst szeletekre, kenjük be vékonyan a mustárral, a zúzott fokhagymával és borsozzuk meg. Egy éjszakát hagyjuk hűtőben pihenni. Egy kizsírozott tepsiben rétegezzük le a húst a felkarikázott hagymával, paprikával és ... tovább

Sült libacomb

A tepsit kibéleljük a szeletekre vágott füstölt szalonnával, rátesszük a megsózott, megborsozott combokat és a narancs levével elkevert bort aláöntjük, mellédobjuk a fokhagymát. Alufóliával letakarva lassú tűzön pároljuk. ... tovább

Tejfölben sült busa

A megtisztított busát beirdaljuk, majd a fűszerekből és egy evőkanál olajból készült pasztával kívül-belül bedörzsöljük. Egy éjszakát hagyjuk, a hűtőben, állni. Másnap öntsünk olajat egy lefedhető sütőedénybe, a hal ... tovább

Újburgonyás csirkemell

Lebőrözünk, kicsontozunk négy kicsi csirkemellet, és a húsdarabokat kiverve, a vaj felén átsütjük, kivesszük. A vajjal, amiben sült, kikenünk egy mely tepsit, és beleterítjük a megtisztított újburgonyát. Ha aprószemű a krumpli, ... tovább

Zöldbabos tarja diszkoszban

A vékonyra szeletelt szalonna felével borítsuk be az alufóliával bélelt diszkosz alját. Rétegezzük rá a vékonyra szelt burgonya és az ujjnyira vágott zöldbab felét. Öntsük rá a a zúzott fokhagymával, sóval és borssal ... tovább

Zöldbabos ürüdiszkosz

A húst, a burgonyát és a paradicsomot kockára vágjuk. Összeforgatjuk a finomra vágott hagymával és fokhagymával és a fűszerekkel. Az alufóliával kibélelt diszkoszba rakjuk és aláöntjük a bort. A tetejére simítjuk a tejölt és a ... tovább

Zöldséges bárány diszkoszban

A bárányhúst kockára vágjuk, majd az olajjal, a finomra metélt hagymafélékkel és a zöldfűszerekkel elkeverve, fél órát pihentetjük. A paprikát, a paradicsomot és a padlizsánt szintén felkockázzuk, megsózzuk és összeforgatjuk a ... tovább