A felforrósított olajon, az erősségétől függően, kimagozott és nagyon apróra vágott pepperónit és a reszelt fokhagymát pároljuk meg. A spagettit, bő vízben előírás szerint, al dente-re főzzük meg. Lecsepegtetés után azonnal ... tovább
Az olajon átpároljuk a félfőre vágott hagymát, majd hozzá adjuk, az apró kockára metélt, fokhagymát. Két perc után belekeverjük, a ceruzányi csíkokra vágott, húst. Nagy lángon fehéredésig sütjük, ekkor sózzuk, borsozzuk, ... tovább
A csirkemelleket bőrözzük le és filézzük ki. Hintsük meg őket sóval és borssal. tegyük egy evőkanál olajjal kikent tepsibe. A többi olajat hevítsük fel, majd pároljuk meg rajta a finomra vágott fokhagymát és a chilit. Ha kissé ... tovább
A piros aranyat, a zúzott fokhagymát, a borsot, a sót, az olajat, a fűszerkeveréket elkeverjük. Ízlés szerint kevés fahéjat és gyömbért adhatunk hozzá. A csirkeszárnyakat három darabra vágjuk, a végeket eltesszük a mélyhűtőbe, ... tovább
A maradék kacsasültet kicsontozzuk, majd a bőrét és a csontokat felöntjük a zöldségalaplével, a szójaszósszal, a reszelt gyömbérrel, az apróra vágott hagymafélékkel bezöldségelve és a felkarikázott chilit hozzáadva, bő fél ... tovább
A felkockázott bacont süsük pörcösre, majd a pörcöt kivéve, a zsiradékon, süssük át a sóval, borssal bedörzsölt csirkemell filéket, úgy öt-öt percig minkét oldalukon. A sütőserpenyőben pirítsuk át a finomra vágott hagymát, ... tovább
A felforrósított olajban a lebőrözött, kicsontozott és vékony csíkokra vágott csirkemellet az egyik fej finomra vágott hagymával kevergetve süssük 10 percig. Ekkor hozzáadjuk a fűszereket, a kis darabokra vágott paprikát, hagymát, ... tovább
A csirkét sütés előtt egy órával sóval és borssal bedörzsöljük. A hagymát félfőre, a zöldségeket hosszában félbe-negyedekre vágjuk. Sóval, borssal ezeket is meghintve a fokhagymával hozzáadva megágyazunk a csirkének a ... tovább
A megtisztított csirkét feldarabolom. Az olajat felforrósítom, és a megtisztított, zúzott fokhagymát sárgára fonnyasztom benne. A fokhagymás olajon a húsdarabok mindkét oldalát átsütöm.
A csirkét megöntözöm a szójaszósszal ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és ceruzányi csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az ötfűszerrel elkevert liszttel elkeverjük. A felesleget leszitáljuk. Adagonként, a felhevített olajban, megpirítjuk és tálba szedjük. A maradék ... tovább