alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szelet pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |