Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kolbász Bozi módra

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 90 perc
Munkaidő: 90 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Mesterszakács
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Hentesárukból 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Reggeli, Hideg téli napokra, Szabadban, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Csípős, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Adventi receptverseny
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 dkg fokhagyma  134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
3 dkg köménymag 0 0 0 0 0 0
2.5 dkg bors 0 0 0 0 0 0
20 dkg konyhasó 0 0 0 0 0 0
20 dkg pirospaprika ? ? ? ? ? ?
5 kg zsírszalonna ? ? ? ? ? ?
5 kg sertéscomb  160 17.5 23.9 0.3 0 70
1 evőkanál cukor 402 0 0 99.9 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd, gondosan, összekeverjük a fűszerekkel. Bélbe töltjük és felhasználás szerint, mélyhűtőbe vagy füstre tesszük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)