Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Klasszikus forralt bor

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 2 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Alkoholos italok 
Cimkék: Italok, Hideg téli napokra, Buli, Szilveszter, Édes, Meleg, Alkoholos
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 db citromhéj 0 0 0 0 0 0
5 szem szegfűszeg 0 0 0 0 0 0
1 db fahéj 0 0 0 0 0 0
10 dkg cukor 402 0 0 99.9 0 0
1 liter száraz fehérbor 70 0 0 16 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A fűszereket és a cukrot a borba szórjuk és felmelegítjük, de ne forraljuk fel.
Poharakba szűrjük és kínáljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)