A félkarikára vágott répát sós, borsos, a lime levével és lereszelt héjával ízesített vízben, roppanósra főzzük. A répát lecsepegtetjük és félre tesszük. A levét két pohárnyira egészítjük ki. A lemosott quinoát a ... tovább
A felhevített olajon az őrölt fűszereket megpirítjuk, majd a húst, a finomra vágott hagymákat, a paprikát és a paradicsomot belekeverjük. Rövid lében pörköljük, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Hozzáadjuk a vékony ... tovább
A felforrósított ghiben a kis kockára vágott húst, több részletben megpirítjuk. Félretesszük a zsiradékba szórjuk a porrá tört fűszereket, majd egy perc pirítás után rászórjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. Jól ... tovább
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített olajban elősütjük. Melegen tartjuk és a sütőzsiradékban a finomra vágott hagymákat, a kaprit és a fűszereket összepároljuk. Visszatéve a combokat, mindig, csak kevés vízzel ... tovább