alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
1 dkg málna | 35 | 1.2 | 0.3 | 5.4 | 4.7 | 0 |
1 dkg meggy | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1 | 0 |
1 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
1 db banán | 105 | 1.3 | 0.1 | 24.2 | 2 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
4 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |