| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 kg				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 2 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||