Mindig is különleges viszony fűzött az ételekhez. Már gyerekkoromban is sokat sündörögtem a konyhában az anyukám, illetve a nagymamám mellett és alig vártam, hogy ehessek a sok finomságból. A hatásukra szerettem meg a főzést, sütést. Azonban, az igazi áttörést az jelentette, amikor egy betegség miatt szükségessé vált számomra házi készítésű, egészségesebb ételek fogyasztása.
Ekkor kezdtem el kísérletezni napi szinten az alapanyagokkal, ízekkel is. Mivel szeretem a változatosságot, nem készítettem el kétszer ugyan azt az ételt. A receptek rendszerezése céljából született meg a gondolat, hogy egy internetes gasztro-oldalt hozzak létre. A blogolás mára szenvedélyemmé vált és a jövőre nézve szeretném azt tovább tökéletesíteni, illetve a főzéssel-sütéssel kapcsolatos tudásomat elmélyíteni. A magyar konyha mellett, sok ötletet merítek az ázsiai, az olasz és a balkáni konyhából is.
http://dejofozni.blogspot.com/