| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 | 
| 40 dkg				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 60 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 | 
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 | 
| 3 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||