| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál mogyoró | 691 | 15.6 | 63.5 | 8.7 | 8 | 0 | 
| 1 teáskanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 | 
| 80 dkg sárgabarack | 49 | 0.9 | 0.1 | 10.2 | 2 | 0 | 
| 1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 5 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A tészta hozzávalóit mély tálba tesszük és robotgéppel habosra keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával kihintett tepsibe öntjük. Az előzőleg meghámozott és kimagozott barackot félbe vágjuk és kevés zsemlemorzsával meghintve elosztjuk a tészta tetején. A tészta tetejét hintsük meg durvára vágott mogyoró és cukor keverékével. 180 fokra előmelegített sütőben, 35-40 perig (tűpróbáig) süssük. Langyosan vágjuk kockára.
			
			A tészta hozzávalóit mély tálba tesszük és robotgéppel habosra keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával kihintett tepsibe öntjük. Az előzőleg meghámozott és kimagozott barackot félbe vágjuk és kevés zsemlemorzsával meghintve elosztjuk a tészta tetején. A tészta tetejét hintsük meg durvára vágott mogyoró és cukor keverékével. 180 fokra előmelegített sütőben, 35-40 perig (tűpróbáig) süssük. Langyosan vágjuk kockára.